If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Водната ми помпа от два дни протече. От каде мога да си купя нова или ремонтен комплект за моята. Свалих я, има шум в лагерите, дали се ремонтира или пак действието изваждане :wazuup:
веднъж съм правил водна помпа на VM мотор на Алфа 6 , ако е същата разглобявяш я първо като внимаваш да не спукаш турбината
след това си купуваш лагерно тяло и фибър от лада , отиваш при някой стругар щото оста на ладовия елемент трябва малко да се намали за да стане на шайбата и това е след това зглобяваш...
Alfa GTV 1.8 TS
Alfa 33 1,4 feeling 94г.
Alfa 6 2,5 TD - в спомените само
веднъж съм правил водна помпа на VM мотор на Алфа 6 , ако е същата разглобявяш я първо като внимаваш да не спукаш турбината
след това си купуваш лагерно тяло и фибър от лада , отиваш при някой стругар щото оста на ладовия елемент трябва малко да се намали за да стане на шайбата и това е след това зглобяваш...
Да ве ако е Алфа 6 съм съгласен, щото части няма! Ама за твойта според мен земи си купи нова помпа за 40лв и забрави
Да ве ако е Алфа 6 съм съгласен, щото части няма! Ама за твойта според мен земи си купи нова помпа за 40лв и забрави
абсолютно правилно аз вече го направих това упражнение
наистина разглобяването е много трудно , не става с чук и вълшебни думи, въпросната помпа я разглобих с една ръчна преса ..след разглобяването другото е лесно . колата върви вече 6 год. с тази помпа. Но от друга страна ,при цена 40 лв. май по добре е да се купи
нова.
Alfa GTV 1.8 TS
Alfa 33 1,4 feeling 94г.
Alfa 6 2,5 TD - в спомените само
Comment